Denne forretten eller dippen laget jeg første gang på nyttårsaften på slutten av 90-tallet, og har siden blitt en tradisjon på nyttårsaften og fester.
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_49816179c56742ae9f1a56bb670eb62c~mv2.png/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_49816179c56742ae9f1a56bb670eb62c~mv2.png)
Ingredienser:
(4-6 personer)
Ristet loff eller "melba toast"
1 boks tunfisk
1 stor avokado
1/2 boks med rømme
1 dl majones
En neve dill
1 ts hvitløkpulver, evt revet fersk hvitløk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
3 ss sitronsaft
Fremgangsmåte:
Mos avokadoen, hakk opp dill og bland sammen alle ingrediensene i en stor bolle. La gjerne blandingen stå og trekke noen timer eller natten over. Anrettes rett før servering på ristet loff, eller som dipp.
Comments