top of page

Tunfisk- og avokadomousse

Forfatterens bilde: Hanne i byenHanne i byen

Denne forretten eller dippen laget jeg første gang på nyttårsaften på slutten av 90-tallet, og har siden blitt en tradisjon på nyttårsaften og fester.

Ingredienser:

(4-6 personer)


Ristet loff eller "melba toast"

1 boks tunfisk

1 stor avokado

1/2 boks med rømme

1 dl majones

En neve dill

1 ts hvitløkpulver, evt revet fersk hvitløk

1/2 ts salt

1/4 ts pepper

3 ss sitronsaft


Fremgangsmåte:


Mos avokadoen, hakk opp dill og bland sammen alle ingrediensene i en stor bolle. La gjerne blandingen stå og trekke noen timer eller natten over. Anrettes rett før servering på ristet loff, eller som dipp.








45 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
Hummus

Hummus

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Registreringsskjema

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

©2020 by Velbekomme.no. Proudly created with Wix.com

bottom of page