Disse rullene kan forberedes god tid i forveien, kan fylled med det du vil og smaker knasende godt!
![](https://static.wixstatic.com/media/a27d24_d33850ed3f8c4e209b33d9d4def5e1a8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/a27d24_d33850ed3f8c4e209b33d9d4def5e1a8~mv2.jpg)
Ingredienser:
Sprø salat, f.eks crispi
Én avokado
Pulled pork, evt vegansk
1/2 mango i strimler
1/2 agurk i tynne strimler
1 gulrot i tynne strimler
En neve kokt og avkjølt risnudler
1 vårløk
Koriander
1/2 pakke sukkererter/sukkersnaps
Rispapir
Dipsaus:
Ferdig sweet chili saus eller bland sammen like deler:
Soyasaus
Eddik
Honning
Fremgangsmåte:
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Skjær opp og gjøre klar alle grønnsakene.
Skyll og tørk salatbladene.
![](https://static.wixstatic.com/media/a27d24_9a4b449047e847ac94b4cce04d963bb6~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/a27d24_9a4b449047e847ac94b4cce04d963bb6~mv2.jpg)
Kok opp vann på en vannkoker eller kjele, som du har klar. Sett et øsekar i vasken (evt oppi en kjele så det står stødig, men er bolle oppi i ca samme størrelse. Legg det tørre rispapiret oppi skålen og hell kokende vann over. La det ligge i ca 10 sekunder, før du fisker det myke rispapiret opp med en hullete sleiv.
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_a9f5b33fb871464796b3409a082a50b9~mv2.jpeg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_a9f5b33fb871464796b3409a082a50b9~mv2.jpeg)
Legg det på en stor, ren tallerken og plasser fyllet ditt ca på midten, med et salatblad på toppen. Brett forsiktig over, brett sidene inn og rull så stramt du kan til du har en rull. Det krever kanskje litt øvelse, men smaker like godt selv om du ikke får det til perfekt med én gang.
Serveres med sweet chilisaus.
Comments