top of page

Sommerruller

Forfatterens bilde: Hanne i byenHanne i byen

Oppdatert: 8. aug. 2023

Disse rullene kan forberedes god tid i forveien, kan fylled med det du vil og smaker knasende godt!


Ingredienser:


Sprø salat, f.eks crispi

Én avokado

Pulled pork, evt vegansk

1/2 mango i strimler

1/2 agurk i tynne strimler

1 gulrot i tynne strimler

En neve kokt og avkjølt risnudler

1 vårløk

Koriander

1/2 pakke sukkererter/sukkersnaps

Rispapir






Dipsaus:

Ferdig sweet chili saus eller bland sammen like deler:

Soyasaus

Eddik

Honning


Fremgangsmåte:


Kok nudler etter anvisning på pakken.


Skjær opp og gjøre klar alle grønnsakene.


Skyll og tørk salatbladene.




Kok opp vann på en vannkoker eller kjele, som du har klar. Sett et øsekar i vasken (evt oppi en kjele så det står stødig, men er bolle oppi i ca samme størrelse. Legg det tørre rispapiret oppi skålen og hell kokende vann over. La det ligge i ca 10 sekunder, før du fisker det myke rispapiret opp med en hullete sleiv.





Legg det på en stor, ren tallerken og plasser fyllet ditt ca på midten, med et salatblad på toppen. Brett forsiktig over, brett sidene inn og rull så stramt du kan til du har en rull. Det krever kanskje litt øvelse, men smaker like godt selv om du ikke får det til perfekt med én gang.


Serveres med sweet chilisaus.




305 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
Crispy ribbe

Crispy ribbe

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Registreringsskjema

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

©2020 by Velbekomme.no. Proudly created with Wix.com

bottom of page