Denne idéen kommer fra å spise pepperkake med blåmuggost - men servert på en enklere måte.
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_2d006c70f04349ce931d216c8213a7a5~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_2d006c70f04349ce931d216c8213a7a5~mv2.jpg)
Ingredienser:
Pepperkakedeig (ferdigkjøpt eller hjemmelaget)
Dipp:
2 dl rømme
150 g blåmuggost
1 ss honning
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 190 grader - over og undervarme.
Rull deigen til en lang pølse, som du kjevler ut en litt tykkere leiv enn hvis du skulle lage pepperkaker.
Bruk et pizzahjul eller kakerulle til å lage lage strimler som du deler i passe lengder.
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_7cad7d91c9764fd58572d84c42c550d9~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_7cad7d91c9764fd58572d84c42c550d9~mv2.jpg)
Stek pinnene i ca 10 minutter, men følg med og ta de ut når de er gylde. Avkjøles på rist.
I mellomtiden rører du sammen kremost, rømme og honning. Sett den kaldt.
Server gjerne som en forrett eller en del av ostefatet.
Comments