top of page

Pepperkakepinner med blåmuggdipp

Forfatterens bilde: Hanne i byenHanne i byen

Denne idéen kommer fra å spise pepperkake med blåmuggost - men servert på en enklere måte.


Ingredienser:


Pepperkakedeig (ferdigkjøpt eller hjemmelaget)


Dipp:

2 dl rømme

150 g blåmuggost

1 ss honning


Fremgangsmåte:


Sett ovnen på 190 grader - over og undervarme.


Rull deigen til en lang pølse, som du kjevler ut en litt tykkere leiv enn hvis du skulle lage pepperkaker.



Bruk et pizzahjul eller kakerulle til å lage lage strimler som du deler i passe lengder.



Stek pinnene i ca 10 minutter, men følg med og ta de ut når de er gylde. Avkjøles på rist.


I mellomtiden rører du sammen kremost, rømme og honning. Sett den kaldt.


Server gjerne som en forrett eller en del av ostefatet.



1 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
Crispy ribbe

Crispy ribbe

Gløgg-sangria

Gløgg-sangria

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Registreringsskjema

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

©2020 by Velbekomme.no. Proudly created with Wix.com

bottom of page