top of page

Gratinert chèvre med fiken

Denne retten passer bra som en forrett, til tapas eller på brødskiva til lunsj eller kveldsmat.




Ingredienser (fire personer):


4 ferske fikener

Ca 100-150 g chèvre

Ca 8 pistasjenøtter, eller andre nøtter

2 ss honning

Salt

Evt. balsamicoeddik/-sirup


Fremgangsmåte:


Skyll fiknene under rennende vann og tørk de av.


Del de i to på langs og legg de i en ildfast form.


Tips: Hvis du vil ha denne som en rett i seg selv, f.eks til lunsj kan du skjære skriver med brød, ha på ost og fiken i skiver, og dryss over honning, hakkede nøtter og litt havsalt til slutt.

Skjær osten i tykke skiver og legg en på hver fikenhalvvdel.


Dryss over honning, hakkede nøtter og havsalt.


Gratinér i ovnen på 190 grader grill i ca 10 minutter - til osten er smeltet og gyllen på toppen.


Dryss over litt balsamicoeddik eller balsamicosirup rett før servering.


Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

Registreringsskjema

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

©2020 by Velbekomme.no. Proudly created with Wix.com

bottom of page