Dette har raskt blitt en av mine nye frokostfavoritter! Yoghurt med chiafrø gir en fastere konstisens og metter mer. Topp den med litt honning eller syltetøy og noen hakkede nøtter.
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_11ed94718f6c441fa666f5fc1243f527~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_11ed94718f6c441fa666f5fc1243f527~mv2.jpg)
Ingredienser:
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_f628632ddf1547199f8b9b1f9e785fe6~mv2.png/v1/fill/w_980,h_980,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_f628632ddf1547199f8b9b1f9e785fe6~mv2.png)
2,5 dl yoghurt naturell
1 ss chiafrø
1 ss revet kokos
1 ts vaniljesukker/annen søtning
La grøten stå i kjøleskapet min seks timer, men gjerne natten over. Hvis du syns konsistensen er for tykk, tilsetter du litt melk eller vann.
Comments