Denne desserten har en wow-faktor, men er ikke vanskelig å lage i det hele tatt - takket være en liten snarvei. Den kan lages dagen før servering, ser fin ut på dessertbordet og er en hit blant store og små!
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_5d260979622447e0be73d43b06061c33~mv2.png/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_5d260979622447e0be73d43b06061c33~mv2.png)
Ingredienser:
Små, rene blomsterpotter
Én-flere poser med sjokolademousse
+ fløte eller melk etter anvisning på pakken
Sjokoladekuler f. eks kina eller marshmallows
Oreokjeks
Markblomster eller kunstige blomster
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_288f8be16af4465ebc943219ee2c7917~mv2.jpeg/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_288f8be16af4465ebc943219ee2c7917~mv2.jpeg)
Fremgangsmåte:
Sørg for at du har helt rene, små blomsterpotter. Antallet kommer an på størrelsen.
Lag sjokolademousse etter anvisning på pakken.
Legg sjokoladekuler eller godteri i bunnen av hver potte.
Fyll opp med sjokolademousse, men la det være minst én cm plass på toppen.
Knus Oreokjeks i en morter, eller i en pose med en kjevle eller lignende.
Strø de knuste kjeksene på toppen og sett moussen kaldt i minst to-tre timer før servering..
Rett før servering plasserer du blomstene i "jorda". Her kan du være kreativ etter årstidene. På vinteren kan en liten bit granbar bli et fint "vintertre". På høsten kan du pynte med noen fine blader. Bare vær oppmerksom på at blomster kan være giftige!
Comments