Bagels på 20 minutter i airfryeren
- Hanne i byen
- 5. mars
- 1 min lesing
Disse bagelsene blir saftige og gode, og tar kun 20 minutter - inkludert steking.
Ingredienser (fire stykker):

2,5 dl mel
2,5 del gresk yoghurt
1 ts salt
1 ts bakepulver
Topping:
Sammenvispet egg
SesamfrøDu kan gjerne doble oppskriften og bruke andre ting til topping, som korn og andre typer frø
Fremgangsmåte:
Mål opp og rør sammen alle ingrediensene.
Strø godt med mel på benken, og kna sammen til en fast deig.
Del deigen i fire like store deler. som du former til lange pølser.
Lag store ringer, så de ligner på bagels.
Pensle med sammenpisket egg og strø over semsmafrø.
Denne Alpina airfryeren er fra 24.shop og koster kun 799,-. Den tar 4,5 liter og har 1450 Watt og er superenkel å bruke! Vi bruker den også til å steke pommes frites, kyllingvinger, vårruller og nuggets.
--- Reklame i samarbeid med 24shop.no ---
Stek bagelsene på 170 grader i ca 12 minutter. La de avkjøles før de skjæres i to og fylles med det du ønsker. Gjerne kremost, røkelaks/-skinke, snittet vårløk, agurk og tynt skivet sitron. Nam!
Comments