Denne desserten er en skikkelig vitaminboost, med ingefær, sitron, pepper og gurkemeie!
![](https://static.wixstatic.com/media/651d80_87d80d93aa9e471ebcdf68f54f8462a8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1307,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/651d80_87d80d93aa9e471ebcdf68f54f8462a8~mv2.jpg)
Ingredienser:
Revet gulrot
Appelsinjus
Rosiner, tørket aprikos eller annen tørket frukt
Appelsinjus
ca 1 ts revet, fersk evet ingefær
1 ss sitronsaft
1 krm gurkemeie
Litt pepper
Evt. én appelsin til pynt
1 ss sirup hvis du ønsker salaten søtere søtere (smak først!)
Tips: Hvis du ikke liker tørket frukt, kan du erstatte den med frisk frukt som granateple ,druer eller eple i biter.
Fremgangsmåte:
Rasp opp gulrøtter og ingefær på et rivjern og ha det i en stor bolle.
Bland inn resten av frukten og krydderne.
Hell over appelsinjus til det så vidt dekker salaten. Pynt eventuelt med fileter fra en appelsin.
Fruktsalaten kan gjerne stå og trekke litt før servering.
Comments