top of page

Søk


Kålsalat med et kick
Hva er vel bedre tilbehør til spareribs, kyllingvinger, grillet eller saltet kjøtt, pølser eller på brødskiva? Denne kålsalaten har i...

Hanne i byen
14. jan. 20231 min lesing


Vårruller
Disse vårrullene er nøye utprøvd og godkjent av store og små ganer. Her er det preppingen som tar tid, men selv brettingen og friteringen...

Hanne i byen
13. jan. 20232 min lesing


Lussekrans med appelsin
Prøv en herlig vri på lussekattene - med smak av appelsin! Denne oppskriften kan også brukes til vanlige lussekatter eller boller....

Hanne i byen
11. des. 20222 min lesing


Svinewok med nudler
Denne retten er vår favoritt når middagen skal gå raskt, men smake godt. Her er prinsippet at vi bruker opp det vi har av grønnsaker, men...

Hanne i byen
7. nov. 20221 min lesing


Gresskar mac and cheese
Denne kremete pastaretten er fint tilbehør til pølser, kjøtt osv, eller alene med litt sprøstekt bacon eller pølsebiter på toppen. En...

Hanne i byen
20. okt. 20222 min lesing


Eple- og kanelboller
I anledning kanelbollens dag, er det lov å kose seg litt ekstra en tirsdagskveld. Disse har i tillegg et eplefyll, som selvfølgelig kan...

Hanne i byen
4. okt. 20222 min lesing


Kattetunger "Lingue di gatto"
Jeg er veldig inspirert av italiensk matkultur for tiden, og disse kjeksene smakte jeg på caféen på Dolce Vita i Oslo - en italiensk cafe...

Hanne i byen
26. sep. 20222 min lesing


Villpesto
Denne pestoen kan du lage av mange forskjellige viltvoksende planter som du finner ute i hagen, på hytta eller andre steder. Det er...

Hanne i byen
8. aug. 20221 min lesing


Blomsterpottemousse
Denne desserten har en wow-faktor, men er ikke vanskelig å lage i det hele tatt - takket være en liten snarvei. Den kan lages dagen før...

Hanne i byen
25. juni 20221 min lesing


Rødvinssaus
Her i huset klarer vi sjelden å drikke opp en flaske eller kartong med rødvin, før den smaker som eddik. Da er det supert å bruke den...

Hanne i byen
2. mars 20221 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page