top of page

Søk


Allergivennlige bananmuffins
Disse muffinsene er helt uten gluten, laktose, egg og nøtter. Til gjengjeld har de mye sukker - som gir den gode, karamelliserte smaken....

Hanne i byen
10. nov. 20231 min lesing


Gresskarcookies = Grookies!
Disse ble faktisk farlig gode! Det brunede smøret gir en ekstra dybde i smaken, og sammen med krydder og knasende salte kjeks gir det en...

Hanne i byen
23. okt. 20231 min lesing


Gresskarmuffins = GRUFFINS!
Disse muffinsene skulle bli riktig så skumle mumier, men jeg ser nå at de ligner mest på små, uskyldige pinnsvin!🦔🦔🦔 eller Ludvig fra...

Hanne i byen
22. okt. 20232 min lesing


Syltet gresskar
Syltet gresskar smaker godt over en salat, til ost eller kjøttretter - med søt og syrlig smak og litt cunch. Ingredienser: 200 g...

Hanne i byen
21. okt. 20231 min lesing


Glutenfrie mandelkjeks til halloween
Disse kakene smakte jeg da jeg var i Roma i påsken for mange år siden. De smaker litt som marsipan i midten, men er seige i kantene. De...

Hanne i byen
21. okt. 20231 min lesing


Gresskargrøt
I anledning grøtdagen og halloween ville jeg teste ut gresskargrøt! Det fungerte veldig bra. Du kan bruke flere typer gresskar (bortsett...

Hanne i byen
19. okt. 20231 min lesing


Grisotto
Denne retten passer godt til Halloween, eller etterpå når du har rester av gresskar. Risotto er ikke vanskelig å lage, men krever at man...

Hanne i byen
16. okt. 20231 min lesing


Gresskarlasagne
Høsten er over oss - og halloween nærmer seg med stormskritt. Hvorfor ikke lage denne lasagnen? Enten med gresskarpurè som du lager fra...

Hanne i byen
29. sep. 20231 min lesing


"Spis opp" -salsa!
Dette en fin måte å bruke opp grønnsaker og urter som har begynt å bli litt vasne. Legg de gjerne i litt iskaldt vann først for å crispe...

Hanne i byen
9. aug. 20231 min lesing


Pestosnurrer
Disse pestoesnurrene kan du fylle med det du liker og har tilgjengelig. De passer fint til turen eller matpakka, og kan gjerne fryses...

Hanne i byen
26. feb. 20231 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page